Kerékpártúra a Velencei-tó körül! – 2010. április 24. -

A rendezvény időpontja:
A rendezvény helyszíne:
A rendezvény címe:

“Szeretem Velencét” Velencei Környezet – Kultúra Egyesület által szervezett kerékpártúra a Velencei-tó körül.

A kerékpártúrával szeretnék felhívni a figyelmet a Velencei-tó és a tó körüli települések természeti szépségeire, népszerűsíteni a kerékpársportot, az egészséges életvitelt, erősíteni a közösségi életet, erősíteni környezetvédelmi szocializációt.

Ideje: 2010. április 24. szombat. A kijelölt pihenőhelyeken 09.00-17.00 –ig várják az egyesület tagjai és az önkéntesek a túrán résztvevőket.
Helye/útvonala: Velencei-tó és környéke. A túra útvonala kötetlen, bár az 5 – telepített (mobil pihenőhelyet) célszerű felkeresni.

Velence- Baba-Mama Klub
Dinnyés- Gaja Egyesület
Gárdony- Szeretem Velencét Egyesület
Sukoró- Szeretem Velencét Egyesület
Pákozd- Székesfehérvári Honvéd Nyugdíjas Klub

A klasszikus ajánlat a következő: Velence – Velence-Ófalu (4 km) – Bence-hegy (6,4 km) – Sukoró (12,4 km) – Pákozdi csata emlékhely (16,0 m) – Szúnyog sziget (17,0 km) – Pákozd (22,2 km) – Dinnyés (27,6 km) – Agárd (32,5 km) – Gárdony (34,1 km) – Velence (38,1 km), vagy akár fordítva. Közlekedés nagyrészt kerékpárúton és kisforgalmú közúton történik.

Indulás/érkezés: Mivel a túra útvonala kötetlen, ezért az indulás és az érkezés is az. Ha valaki szeretne részt venni a játékban minden település pihenőpontján lehetősége van elkezdeni a túrát és vásárolhat a sorszámozott részvételt igazoló kártyákból (200ft)

Pihenőhelyek: Velence, Gárdony, Dinnyés, Pákozd, Sukoró. A pihenőhelyek a kijelölt út mentén, jól látható helyen, sátrakban lesznek. A pontos helyszín hamarosan fenn lesz az honlapon. (www.szv.neobase.hu)

Játék: Bár a túrának nem célja a játék, egy kis meglepetés azért vár mindazokra, akik részt vesznek a játékunkban. A t-online jóvoltából a túra végeztével Velencén a vasútállomással szemben lévő parkolóban 17.30-kor kisorsolásra kerül egy 50000ft értékű kerékpárutalvány, 2db egyéves internet előfizetés és néhány apró ajándéktárgy a szponzorok felajánlásának köszönhetően. Ehhez nem kell mást tennie csak a vásároljon egy sorszámozott, részvételt igazoló kártyát (200ft), amit minden pihenőhelyen érvényesítenie kell, majd dobja be bármelyik pihenőhelyen elhelyezett urnába 2010. április 24-én 17.00-ig. A részvételt igazoló kártyákból befolyt támogatási összeg teljes egészében az év hátralévő részére meghírdetett programokra lesz felhasználva.

További részletek az egyesület weboldalán: www.szv.neobase.hu

Kerékpártúra a Velencei-tó körül! - 2010. április 24.
Kerékpártúra a Velencei-tó körül! - 2010. április 24.


Ha tetszik a program, kövesd a www.velenceito.info-t a facebookon is, így elsőként értesülhetsz a legfrissebb hírekről, programokról!


Ezt a programot a Fejér Hosting minőségi webtárhely szolgáltatásának segítéségével tudtuk közzétenni. Köszönjük!

5105

www.velenceito.info

www.velenceito.info
www.velenceito.infoA Velencei-tó turisztikai- élmény- és informácós portálja!
Nyaralás, programok, szállás, látnivalók, éttermek, üzletek, szolgáltatók
Agárd, Gárdony, Velence, Kápolnásnyék, Pázmánd, Nadap, Vereb, Sukoró, Pákozd, Dinnyés, Zichyújfalu
E-mail: - info@velenceito.info