Langarden Feed Kft. – Purina takarmány kizárólagos területi képviselő és forgalmazó

 

 

LANGARDEN
Állattartók és Kerttulajdonosok Áruháza

Langarden-Feed Kft.
2476 Pázmánd, Deák Ferenc u. 9.

Elérhetőségeink:
Tel.:  +3630/236-2401
         +3630/2415204
         0622/463-505
Webshop: www.langarden.hu
e-mail: info@langarden.hu
Facebook oldalunk: Purina Takarmány Pázmánd

Nyitvatartás:
Hétfő:         Szünnap
Kedd:         8.00 – 12.00-ig 14.00 – 17.00-ig
Szerda:      8.00 – 12.00-ig 14.00 – 17.00-ig
Csütörtök:  8.00 – 12.00-ig 14.00 – 17.00-ig
Péntek:      8.00 – 12.00-ig 14.00 – 17.00-ig
Szombat:   8.00 – 12.00-ig
Vasárnap:  Szünnap

A Velencei-tó közelében, Pázmándon a Deák Ferenc u. 9. szám alatt található Takarmány, Állateledel és Növényvédőszer üzletünk ,melyet több mint 15 éve nyitottunk meg. A kezdetektől fogva folyamatosan bővülő áruválasztékkal várjuk vásárlóinkat, hogy a vidéki élethez szükséges termékeket elérhetővé tegyük minden olyan gazdálkodni vágyó család számára, akiknek fontos szempont az állataik, növényeik, kertjeik egészséges fejlődése és az egészséges élelmiszer fogyasztása. 2019-ben elkészítettük webáruházunkat azzal a céllal, hogy minél szélesebb körben tudjunk információt adni jelenlegi és leendő vásárlóinknak az általunk forgalmazott termékekről, illetve áraikról.  Mindezek mellett, de nem utolsó sorban a többi céghez képest a területünkön belül olcsóbb házhozszállítással elérhetőbbé tegyük azokat. A webáruházunk természetesen országosan is elérhető, így a tőlünk távolabb eső területekre futárszolgálat segítségével juttatjuk el termékeinket. Igyekeztünk versenyképes árakat biztosítani országos viszonylatban is. Az áruház a Langarden Állattartók és Kerttulajdonosok Áruháza nevet kapta.

Kezdetektől fogva céljaink szinte semmit sem változtak, szeretnénk az állattartás, növénytermesztés és a kertgazdálkodás területén (legyen az akár hobbi, vagy megélhetési célú) maximálisat nyújtani mind vidéken, mind a városokban élők számára. Szolgáltatásainkat az évek során folyamatosan bővítettük, újabb termékek, termékcsaládok forgalmazásával, illetve a webáruházunk létrehozásával országosan kívánjuk mindenki számára elérhetővé tenni termékeinket. Újabb szolgáltatásunk, hogy a Velencei-tó körüli településeken is saját magunk végezzük webáruházunkban megvásárolt, illetve telefonon, vagy személyesen megrendelt termékek házhoz szállítását. A házhozszállítás díja 3500.-Ft összeghatárt elért vásárlás esetén ingyenes.

Áruházunkban és üzletünkben a következő témakörökben találhatnak termékeket:

Haszonállat takarmányok:

 

A PURINA takarmány márkának több, mint 15 éve vagyunk kizárólagos területi képviselői Fejér és Pest megye több településén. Haszonállat takarmányok nagykereskedelmi és kiskereskedelmi értékesítésével foglalkozunk. A Cargill Takarmány Zrt. által forgalmazott Purina takarmányok termékcsaládjainak forgalmazásával háztáji állattartók, farmok és nagyüzemi telepek kiszolgálását végezzük. A termékcsaládok közül mindhárom megtalálható kínálatunkban:
Purina takarmányok, UNI takarmányok és a Komfort-mix takarmányok márkanéven.
A 2019-es évtől a horgászok és a halneveléssel foglalkozók örömére bővült a palettánk az Ausztriából származó Aqua Garant márkanéven közismert haltakarmányok, etetőanyagok forgalmazásával, ami szintén a Cargill Takarmány Zrt. által forgalmazott márkának tekinthető.

Állatfajták tekintetében:
Baromfi, sertés, szarvasmarha, bárány, nyúl, vad (szarvas, őz, fácán, fürj, vaddisznó), ló, kecske, hal takarmányok és kiegészítő termékeik.

A takarmányok teljes kínálata mellett az állattartáshoz szükséges kiegészítő felszerelések is megtalálhatók üzletünkben: etetők, itatók, infralámpák, baromfi lábgyűrűk, karomvágók, borjúkötelek, marhakötelek stb.

Hobbiállat eledel és felszerelés

 

Ebben a kategóriában a nagyon széles termék kínálatokra való tekintettel különös gondot fordítottunk arra, hogy megtalálhatók legyenek minden árkategóriában termékeink, kezdve az alacsony árfekvésűtől  egészen a szuper prémium minőségig. A márkanevek tekintetében is igyekeztünk olyanokat összeválogatni, melyek közül mindenki ki tudja választani a számára, illetve kedvence számára a legmegfelelőbbet. Egyik  fontos előnyünk, hogy cégünk – szemben a többi állateledellel foglalkozó webáruházzal – az olcsóbb kategóriás termékek házhozszállítását is ingyenesen* végezzük. További előnyeink közé tartozik, hogy súly, illetve mérethatár nélkül végezzük a kiszállítást, amiben szintén egyedülállóak vagyunk a területünkön.

A forgalmazott márkáink közül néhány, a teljesség igénye nélkül:
Eukanuba, ProPlan, Purina One, Gourmet, Felix, Happy Dog, Happy Cat, Beyond, Dog Chow, Cat Chow, Frieskies, Darling, Vet Life, FitActive, Happy&Fit, Favorit, Willowy, Dolly, Trixie, Chappy, Pedigree, Dog Vital, Cat Vital, Frontline, Kiltix, PestiGon, Ecopet, stb.

Kutya, macska kategóriában a következő témakörökben találhatók termékeink:
Száraz eledelek, nedves eledelek, speciális eledelek, jutalom falatok, vitaminok, takarmánykiegészítők, nyakörv, póráz, hám, kikötő, szájkosár, ruha, játék, élősködőirtók, ápolószerek, fekhely, szállító boxok, tálak, itatók, bútor, macskaalmok, alomtál, WC.
Madarakkal kapcsolatos termékeink:
Eleség, felszerelés (etetők, itatók, kalitkák, játékok), vitaminok, téli madarak (eleségek, madáretetők, odúk)
Rágcsálók kategóriában a termékeink:
Eleség, vitamin, felszerelés (itató, etető, ketrecek, odú, játék, élősködőirtók), alom
Halak, akvarisztikai termékek:
Eledel, etetőanyagok, felszerelés (akvarisztikai felszerelések)

Növényvédelem, kert

 

Ebben a témakörben szinte minden megtalálható, ami növényvédelemmel, kertgondozással, ültetéssel kapcsolatos.
Növényvédőszerek tekintetében mind a II.-es kategóriás, vagyis engedély köteles, mind pedig a III.-as kategóriás, azaz szabadforgalmú készítmények megtalálhatók széles választékban.
Vetőmagok tekintetében is széles kínálattal rendelkezünk. Megtalálhatók a konyhakertben ültethető növényektől, egészen a szántóföldi kultúráig szinte minden vetőmag: zöldségek, hüvelyesek,  fűszer és gyógynövények, gazdasági magok, zöldtrágya növények, fűmagok stb. Természetesen a virágmagok színes palettája sem maradhat ki áruválasztékunkból, amelyek szebbé, illatosabbá teszik környezetünket.
Megtalálhatók üzletünkben előbb felsoroltakon kívül még műtrágyák, szerves trágyák, virágföldek, virágcserepek, virágládák, uborkahálók is és még sok minden más.

Rágcsálóirtás, rovarirtás, kártevőirtás területén is széles választékkal rendelkezünk.

Vegyszermentes (bio) gazdálkodás, egészségmegőrzés – Humin Aqua, Biomit

A HUMIN AQUA® egy olyan termék és termékcsalád tagja, amely kivétel nélkül minden élőlényre kifejti pozitív hatását. Alapja tiszta, 100%-ban organikus huminsav magyar alapanyagokból (lignit és tőzeg), ami kb. 70 különböző ásványi összetevőjének köszönhetően egyedülálló hatással bír Földünk teljes élővilágára. Ez a 100%-ig vízoldékony, tiszta huminsav koncentrátum minimum 60%-os huminsav tartalmával több, mint 30 éves magyar kutatás, fejlesztés eredménye és mára már levédett világszabadalommal rendelkezik. Használatával nem csak vegyszermentes gazdálkodás valósítható meg a növénytermelésben, hanem saját szervezetünket is optimális egészségi állapotra hozhatjuk vele. Ezen felül házi kedvenceinknek és haszonállatainknak is egy minőségibb, egészségesebb életet tudunk biztosítani.
A HUMIN AQUA® és BIOMIT  termékcsalád használatával visszakerülhetnek a rég elfeledett ízletes ízek (zöldségek, gyümölcsök, húsok) az asztalaikra, mindez az egészségre káros vegyszerek és hatóanyagaik nélkül.
Eredményesen használható szinte minden növényi kultúrában, konyhakertektől a gyümölcsösökön át a szántóföldekig.
Amennyiben Önnek fontos Földünk védelme és az egészséges élet, ne menjen el a lehetőség mellett, hogy használhassa ezeket a kiváló termékeket!
Bővebb információ megtalálható Webáruházunk információs menüjében, és a termékoldalakon.

Príma Energia Gázcseretelep

 

A PB gázpalackok népszerűségének titka abban rejlik, hogy széles körűen, a mindennapi élet szinte összes területén használhatóak.
Fontos érv a PB-gáz használata mellett, hogy fűtőértéke mintegy 2,5-szerese a földgázénak.

Előnyös tulajdonságai:

– Garantált, állandó és magas fűtőérték
– Legkisebb károsanyag kibocsájtás a fosszilis tüzelőanyagok közül
– Kényelmes, automatizálható energiahordozó
– Jól szabályozható, biztonságos
– A legmodernebb kondenzációs kazánhoz is alkalmazható
– Közüzemi hálózatoktól független ellátás
– Hazai forrásból származó energia

Horgászfelszerelés

A horgászsportot kedvelők számára olyan felszerelések, etetőanyagok találhatók meg áruházunkban, üzletünkben, amik feltétlenül szükségesek a sport, illetve kikapcsolódni vágyó horgászok számára. Etetőanyag kínálatunkban megtalálhatók:
Maros Mix termékei (Eco, Feeder, Special, XXL stb.), Serie Walter termékcsaládok, és az AQUA Garant termékcsalád (Aqua Classic Ponty, Aqua Uni Lazacfélék, Aqua Vital Swim Ponty, Aqua Catch horgász pellet).
Horgászfelszerelések tekintetében pedig a Tubertini és a Maros márkák termékeiből válogathatnak.

Szolgáltatásaink:

1) A 2018-as évtől a kor vásárlási szokásaihoz igazodva, illetve vevőink kérésének eleget téve üzletünkben lehetőség van OTP bankkártyás, bankterminálos fizetésre, ezzel is megkönnyítve a vásárlást.

2) Webáruházunkban az OTP Mobil Kft. által kifejlesztett és üzemeltetett közkedvelt és biztonságos   bankkártyás fizetési rendszerrel tettük könnyebbé és gyorsabbá a vásárlást, a már megszokott banki átutalás mellett.
A   online bankkártyás fizetési rendszere teljesen megújult és 3 új gyorsfizetési móddal bővült: QR-kódos gyorsfizetés, Push értesítéses gyorsfizetés, Gyorsfizetés az alkalmazásban.
Az új, gyorsfizetési funkciók használatához okostelefonra telepített Simple alkalmazás szükséges.

 

 

3) Házhozszállítás a Velencei-tó és Pázmánd vonzáskörzetében

Az érintett települések listája:
Agárd, Alcsútdoboz, Baracska, Bicske, Bodmér, Csabdi, Csala, Csákberény, Csákvár, Csiribpuszta, Dinnyés, Ercsi, Felcsút, Gánt, Gárdony, Gyúró, Kajászó, Kápolnásnyék, Kisfalud, Lovasberény, Martonvásár, Nadap, Pákozd, Pátka, Pázmánd, Pettend, Ráckeresztúr, Seregélyes, Sukoró, Székesfehérvár, Szúnyogpuszta, Tabajd, Tordas, Vál, Velence, Vereb, Vértesacsa, Vértesboglár, Zámoly, Zichyújfalu

A webáruházon kívüli vásárlás esetén is van lehetőség a házhozszállítás megrendelésére, annak esetleges költsége személyes megbeszélés alapján történik. Azt mindenképpen érdemes megemlíteni, hogy a megrendelt termék kiszállítás időpontja nem feltétlenül egyezik meg a vásárlás napjával.

Állandó kedvezményeink:

 

 

 

 

 

 

www.langarden.hu

 

 

icon-car.png
Langarden Feed Kft

loading map - please wait...

Langarden Feed Kft 47.281500, 18.655858 Langarden Feed Kft Pázmánd, Deák Ferenc u. 9. 06/30-236-2401 További információ ITT

 

28266

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás